Álmodjuk meg együtt!

Elhivatottság, profizmus, minőségi alapanyagok - Az Aliante Kft. élénk jelenléte a fa- és bútoriparban ennek a három tényezőnek köszönhető. Ezekkel minden területen kivívtuk Megrendelőink elismerését, elégedettségét, bizalmát. Építészeti megoldások, ingatlanfelújítás és üzemeltetés, lakberendezés, faépítészet, wellness - a cél minden esetben ugyanaz: a tervek és hozzá kapcsolódó egyedi elképzelések megvalósítása, elégedett ügyfelekkel.

Örömmel és szakértelemmel állunk neki bármilyen feladatnak, ami faipari technológiákkal megvalósítható. Legyen szó lakásfelújításról, bútorkészítésről, faépítészetről, könnyűszerkezetes épületekről vagy épp wellness szolgáltatásokról, csapatunk célja, hogy minden egyedi igényt ki tudjunk elégíteni.

Aliante Csoport

Lakberendezési, prémiumbútor-értékesítési projektjeink az ország számos pontjára és az országhatáron túlra is kiterjednek.

Beton

Az Aliante csoport több nagymúltú és sikeres építő- és faipari vállalkozás együttműködésére épülő, magyar tulajdonú cégcsoport.

A csoport szakértelme közel 10 éves építőipari, faipari és létesítménygazdálkodási tapasztalatra épül, a cégcsoport tagjainak szakértelme kölcsönösen erősíti és kiegészíti egymást megrendelőink igényeinek személyre szabott, magas minőségű és ügyfélközpontú kiszolgálása érdekében. Ügyfeleinknek részére end-to-end szolgáltatásokat nyújtunk a generálkivitelezéstől a belsőépítészeti tervezésen és az egyedi bútorgyártási szolgáltatásokon át egészen az ingatlan teljeskörű üzemeltetéséig.

Alt

Szakmailag és műszakilag felkészült csapatunk mindig készen áll arra, hogy az általunk tervezett ingatlan pontosan úgy nézzen ki, ahogy azt korábban megálmodtad. Cégünk olyan tervezőkkel & kivitelezőkkel dolgozik, akik képesek egyben látni a projektet és biztosítják, hogy a teljes munkafolyamat zökkenőmentesen menjen. Bemutatótermünkben kiállított bútorokon keresztül meg tudjuk mutatni ügyfeleinken az általunk kínált minőséget és mindemellett számos anyag, és színminta áll rendelkezésünkre a megfelelő darabok kiválasztásához.

Beton

Díjak, szakmai tagságok

LOSZ tagság

A (LOSZ) Lakberendezők Országos Szövetségének küldetése a magas színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítése, valamint a lakberendező és céges tagok tevékenységének a támogatása. Az elmúlt években a lakberendezők és a céges tagok közös kiállításokon mutatkoznak be a nagyközönségnek, népszerűsítve a lakberendezést, amely mára elfogadott és keresett szakmává vált hazánkban is. Az Aliante csapata az elmúlt években külső szereplőként dolgozott együtt a LOSZ tagjaival, azonban a 2024-es évtől már cégünk is a szervezet tagjaként dolgozik az ügyfelekért.

PANFA - Akkreditált Innovációs Klaszter tagság

A (PANFA) Pannon Fa-és Bútoripari Akkreditált Innovációs Klaszter a maga két évtizedével hazánk legrégebben működő szakmai hálózata, emellett a Nyugat-Dunántúl első akkreditált innovációs klasztere is. Egy olyan gazdasági csoportosulás, amely az ágazatban tevékenykedő, hasonló üzleti értékkel és célokkal rendelkező cégeket fog össze. Klasztertagként mindent megteszünk a hatékony közös projektekért, valamint a szakmai eredeményességért.

Vállalható üzleti szereplő

A Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezés olyan cégeket köt össze és formál közösséggé, melyek a teljesítményt és az értékteremtést tekintik a működésük valódi mércéjének, és egyetértenek abban, hogy a piaci verseny ugyanúgy fejleszti őket, mint a win-win típusú üzleti együttműködések. A pozitív szemléletük alapja a megszerzett tudás és a folyamatos fejlődni akarás. Mélyen hisznek abban is, hogy a teljesítményükkel más cégek számára is referenciaként szolgálhatnak, és hozzájárulhatnak ahhoz, hogy Magyarország egy jobban működő, versenyképes ország és még jobb hely legyen.