Álmodjuk meg együtt.

Bár sokan rendelkeznek jó ízléssel és ötletekkel, az otthon hangulatának megteremtése és a teljes harmónia kialakítása egy összetettebb feladat. Ennek köszönhetően egyre többen kérik szakemberek segítségét, hiszen egy tervezési tanácsadást követően könnyebben átláthatják az előttük álló feladatokat feladatokat és biztosak lehetnek abban, hogy az elképzeléseik precízen valósulnak meg.

Kisebb lakásoktól a komplex épületekig vállalunk kivitelezési projekteket.

A teljes folyamatot lefedő szakemberhálózattal rendelkezünk.

Saját fa- és asztalosüzemünk garantálja a nagy gyártókapacitást.

Projektjeink kiterjednek a lakossági és üzleti ingatlanokra is.

Hogyan dolgozunk?

Első lépésként egy alapos konzultációt és tervezési tanácsadást biztosítunk, hogy megértsük az Ön elképzeléseit, igényeit és költségvetését, majd ezt követően terveket készítünk a rendelkezésre álló terek ismeretében, optimalizálva a funkcionalitást és a kényelmet. Ezt egy személyes prezentáció keretében mutatjuk be és ha elnyeri tetszését, akkor ezt követi a szín- és anyagválasztás valamint a bútorozás és a dekoráció, hogy az enteriőr stílusos és egyedi legyen. Célunk, hogy végigkísérjük a projekt minden lépésén, biztosítva, hogy a tervek időben és költségvetésen belül valósuljanak meg.

Szolgáltatásaink középpontjában a professzionális belsőépítészeti tervezési tanácsadás áll. Tapasztalt szakembereink segítenek abban, hogy a rendelkezésére álló térből a legtöbbet hozza ki. 

Olyan belsőépítészekkel, bútorgyártókkal, szakmai kivitelezőkkel és kereskedőkkel dolgozunk együtt, akik mind-mind elismertek a saját területükön. Mivel minden munkafázishoz megvannak a szükséges kapcsolataink, így a tervezési tanácsadást követően Megrendelőink válláról levesszük többek közt az alapanyagbeszerzés vagy a szakemberekkel való hosszas egyezkedés terhét is. Szeretjük a nagy projekteket, így olyan nyaralók, otthonok, ingatlanok felújítását vállaljuk, amelyeknél fontos a luxus és az elegancia. A magánszemélyek mellett vállalkozások számára is elérhetőek vagyunk, legyen szó szállodák, hotelek, éttermek, teljes irodák, üzletek, magánkórházak, fogászatok vagy rendelők teljes körű felújításáról.

Átgondolt tervezés

Saját életterünk kialakításakor elengedhetetlen, hogy otthonunkban a legapróbb megoldások is egyszerűsítsék a mindennapjainkat. A gardróbszekrény kialakítása, a konyhabútor és a konyhai eszközök helyének megtervezése vagy akár a fürdőszobabútorok elrendezésre első alkalomra talán a "ráér kitalálni" kategóriába tartozhat, azonban később a méretek átgondolatlansága vagy az berendezésekhez tartozó elektromos kiállások helye sok bosszúságot okozhat. Ezen problémák elkerülésében segítünk Önnek otthona, nyaralója vagy ingatlana megtervezése során, hogy egy felmérést követően pontos tervrajzok és és látványtervek, valamint a bemutatótermünkben megtalálható fa-, kő- és anyagminták segítségével könnyebben elképzelhesse leendő ingatlanját.

Tervezési tanácsadás után könnyebben megtervezheti az Ön előtt álló feladatokat
Tervezési tanácsadásunk során felmérjük ügyfeleink igényeit és ehhez igazítjuk a betervezett alapanyagkínálatunkat

Saját gyártás

Saját asztalos üzemmel rendelkezünk, így rugalmasan tudunk reagálni megrendelőink egyedi igényeire. Magas gyártási kapacitásunk mellett egyedi és folyamatosan fejlesztés alatt álló eszközparkkal rendelkezünk, amellyel nem csak nagy volumenű gyártásra vagyunk képesek, de az egyedi igények megvalósításában is segítséget tudunk nyújtani.

Mindemellett az Olaszországból beszerzett termékeink stílusos és praktikus megoldásokat biztosítanak a leendő lakásának berendezéséhez, legyen szó egyedi design bútorokról, különleges kőpultokról vagy egy teljes család igényeit kiszolgáló gardróbról. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink még a bútorok megrendelése előtt tervezési tanácsadásunk során egyedi látványterveinken megtekinthessék a leendő otthonukat és a felhasznált alapanyagokat. Kollégáink segítenek a minőségi konyhai és háztartási gépek beszerzésében is.

Amennyiben megoldást tudunk kínálni álmai bútorához, nézzen körbe referenciáink között is és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Lakberendezési tanácsadás

Szaktanácsadás

Személyes igényfelmérés

3D-s látványtervezés

Bemutatóteremi értékesítés

Kereskedelem

Lakberendezési tervezés

Szállítás

Prémium bútortervezés

Szerelés

Nemzetközi szállítmányozás

Tárolás

Személyes prezentáció

Egyedi ajánlatkészítés

Helyszíni felmérés

Miért velünk?

  • Több, mint 20 éves szakmai tapasztalat
  • Saját gyártói és kiterjedt beszállítói hálózat
  • Rendszeres részt veszünk továbbképzéseken
  • Keressük az innovatív megoldásokat
  • Szaktanácsadás

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név*
Adatvédelem*