Boho hangulatú otthon

Projekt kezdete/Év

2020

Projekt típusa

Konyhabútor

Projekt helyszíne

Budapest

A konyhabútor nálunk soha nem csak egy konyhabútor, hanem egy enteriőr részlete. Ezért fontos, hogy a kiválasztott bútorhoz milyen munkalapot, hátfalat, falszínt, padlót, vagy akár lámpát társítunk. Napjainkban a leggyakrabban a munkalap anyagát használjuk hátfalként, ezért örülünk, ha egy-egy projektnél más alternatívákban is gondolkodhatunk. Ennél a konyhánál az egész összeállítás karakterét megadja a munkalap meleg fa mintája és a vidám falburkolat.

Hasonló konyhatervezést szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba!

Bohókás megoldások

Egy otthon esetében mindig fontos az összhang, így fontos, hogy a teljes lakás egységes stílust kapjon. Jelen konyhatervezés során is erre törekedtünk, így végül az e térben tetten érhető izgalmas színek más helyiségekben is visszaköszönnek: a nappali összeállítás bohókás nyitott elemei is hasonló színvilágot kaptak.

Blog

Szakértő csapatunk nem csupán a tevezés és a kivitelezés terén mozog otthonosan, de szívesen megosztja a projektek során szerzett tapasztalatokat is. Olvasson bele legújabb blog cikkeinkbe és írjon nekünk, ha valamely téma részletesebben érdekli!