Prémiumbútor. Európából.

Gyakran keresnek meg minket már elkészült lakberendezési tervvel, inspirációs fotókkal, vagy akár konkrét gyártók termékeivel, melyek a lakás funkcionalitását és egyedi design kinézetét ötvözik. Célunk, hogy ügyfeleink számára kizárólag olyan európai prémiumbútorok gyártóinak termékeit kínáljunk, amely különleges hatásuk mellett a lehető legpraktikusabb felhasználást biztosítják.

Kisebb lakásoktól a komplex épületekig vállalunk kivitelezési projekteket.

A teljes folyamatot lefedő szakemberhálózattal rendelkezünk.

Saját fa- és asztalosüzemünk garantálja a nagy gyártókapacitást.

Projektjeink kiterjednek a lakossági és üzleti ingatlanokra is.

Nemzetközi gyártók.

Folyamatosan bővítjük a beszállítói hátterünket, melynek érdekében hazai és külföldi kiállításokra járunk és kapcsolatokat építünk. Számos olasz vonatkozású gyártóval dolgozunk együtt, mint pédául a GM Cucine, Trentanove39, Felis, Rossini, Novacucina vagy Qeeboo. Bútorainkhoz legkorszerűbb minőségű kőpultokat használjuk, ezek között olasz, spanyol, cseh és osztrák gyártók termékeit forgalmazzuk. Egyedi igények alapján akár egészen speciális anyagokat is be tudunk szerezni.

Szakértő kollegáink alapos igényfelmérés után segítenek eligazodni a széles kínálatban és ügyfeleink számára segítenek a legfőbb szempontok alapján megtalálni a legjobb megoldásokat, legyen ez ár-érték arány, szín, stílus vagy anyagválasztás.

Bemutatóterem

Bemutatótermünkben kiállított bútorokon keresztül meg tudjuk mutatni az általunk kínált minőséget és mindemellett számos anyag, és színminta áll rendelkezésünkre a megfelelő darabok kiválasztásához. Hogy milyen gyártókat és eszközöket ismerhet meg nálunk?

 • GM Cucine termékcsaládját, amely egy működő konyhán keresztül a gyakorlatban is kipróbálható az ügyfeleink számára.
 • Novacucina termékcsaládját , ahol extra ajtókialakítási, valamint olyan megoldásokat ismerhetnek meg a ügyfeleink, melyek egyedi kialakításának köszönhetően bármikor elzárhatunk a kíváncsi szemek elől.
 • Zampieri konyhabútor, amely anyaghasználatában az egyik legegyedibb látvány nyújtja az égetett tölgy és 12mm HPL munkalapjával.
 • Qeeboo termékcsalád, amely bemutatótermünk különleges látványát nyújtják és Ügyfeleink élőben is megtekinthetik az egyedi, 2,5 méteres magas zsiráf lámpánkat illetve kipróbálhatják az egyedi olasz kiegészítők formabontó megoldásait.
 • Fürdőszobabútor kínálatunk mintái.
 • Számos anyag, és színminta áll rendelkezésünkre a megfelelő darabok kiválasztásához.

Saját gyártás

Saját asztalos üzemmel rendelkezünk, így rugalmasan tudunk reagálni megrendelőink egyedi igényeire. Magas gyártási kapacitásunk mellett egyedi és folyamatosan fejlesztés alatt álló eszközparkkal rendelkezünk, amellyel nem csak nagy volumenű gyártásra vagyunk képesek, de az egyedi igények megvalósításában is segítséget tudunk nyújtani.
Mindemellett az Olaszországból beszerzett termékeink stílusos és praktikus megoldásokat biztosítanak a leendő lakásának berendezéséhez, legyen szó egyedi design bútorokról, különleges kőpultokról vagy egy teljes család igényeit kiszolgáló gardróbról. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink még a bútorok megrendelése előtt egyedi látványterveinken megtekinthessék a leendő otthonukat és a felhasznált alapanyagokat. Kollégáink segítenek a minőségi konyhai és háztartási gépek beszerzésében is.
Amennyiben megoldást tudunk kínálni álmai bútorához, nézzen körbe referenciáink között is és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Aliante Home I Prémiumbútorok, ahogy ön megálmodta
Egyedi gardróbszekrény, az Ön igényeire szabva
Prémium konyhabútor külföldi beszállítóktól
Egyedi konyhabútor megoldások az ingatlan méretéhez igazítva
Egyedi gardróbszekrény kialakítások az igényeinek megfelelően

Átgondolt tervezés

Saját életterünk kialakításakor elengedhetetlen, hogy otthonunkban a legapróbb megoldások is egyszerűsítsék a mindennapjainkat. A gardróbszekrény kialakítása, a konyhabútor és a konyhai eszközök helyének megtervezése vagy akár a fürdőszobabútorok elrendezésre első alkalomra talán a "ráér kitalálni" kategóriába tartozhat, azonban később a méretek átgondolatlansága vagy az berendezésekhez tartozó elektromos kiállások helye sok bosszúságot okozhat. Ezen problémák elkerülésében segítünk Önnek otthona, nyaralója vagy ingatlana megtervezése során, hogy egy felmérést követően pontos tervrajzok és és látványtervek, valamint a bemutatótermünkben megtalálható fa-, kő- és anyagminták segítségével könnyebben elképzelhesse leendő ingatlanját.

 

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Lakberendezési tanácsadás

Szállítás

Szaktanácsadás

Személyes igényfelmérés

3D-s látványtervezés

Bemutatóteremi értékesítés

Kereskedelem

Lakberendezési tervezés

Prémium bútortervezés

Szerelés

Nemzetközi szállítmányozás

Tárolás

Személyes prezentáció

Egyedi ajánlatkészítés

Helyszíni felmérés

Miért velünk?

 • Több, mint 20 éves szakmai tapasztalat
 • Saját gyártói és kiterjedt beszállítói hálózat
 • Rendszeres részt veszünk továbbképzéseken
 • Keressük az innovatív megoldásokat
 • Szaktanácsadás

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név*
Adatvédelem*