Nagy alapterületű konyha berendezése

Projekt kezdete/Év

2021

Projekt típusa

Konyhabútor

Projekt helyszíne

Budapest

A konyhatechnológiai szabályok ismerete nagyon fontos akkor, amikor egy igazán jó konyhát akarunk tervezni. Az is nehézség, ha egy tér túl kicsi és nincsenek meg azok a minimális felületek, amik szükségesek egy hatékonyan működő konyhához, de mi történik, ha túl nagyok a méretek? Ez ugyanúgy nehézség, hiszen egy konyha esetében mindig az ideális méretet, kihasználhatóságot keressük. Ezért ez a konyhánk egy központban elhelyezett szigetet kapott, hogy a térkihasználást optimalizáljuk.

Hasonló konyhatervezést szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba!

Kényelmes és zavartalan

Az elkészült konyha egyrészt lehetőséget biztosít a mindennapos, több fogásos ételek előkészítésére, valamint a háztartási kisgépek kényelmes használatára, ugyanakkor arra is alkalmas, hogy nagy családi / baráti beszélgetéseket folytassunk benne vagy épp a gyermekek házi feladata elkészülhessenek.

Szeretjük, ha a család együtt lélegzik, így a konyha és a nappali könnyedén egybenyitható, beszélgetésekre alkalmas. Ugyanakkor terveztünk egy üveg térelválasztót, amely elhúzva segít leválasztani a főzés illatait, vagy épp privát beszélgetésekre ad lehetőséget.

Blog

Szakértő csapatunk nem csupán a tevezés és a kivitelezés terén mozog otthonosan, de szívesen megosztja a projektek során szerzett tapasztalatokat is. Olvasson bele legújabb blog cikkeinkbe és írjon nekünk, ha valamely téma részletesebben érdekli!