Egyedi megoldások

Legyen szó a család jövőbeli életteréről vagy lakásberendezéséről, az csapatunk segít abban, hogy elképzelései határidőre megvalósuljanak. Velünk nem csupán időtálló bútorokat nyernek megrendelőink, hanem olyan tereket is amelyek igazán otthont teremtenek.  Bútor és kiegészítő kínálatunkban kiváló minőségű hazai és külföldi termékek szerepelnek.

A konyha és a nappali minden lakás lelke, ezért mi is innen indulunk ki és több mint 20 éves tapasztalatunkkal igyekszünk segíteni, hogy megvalósítsuk az elképzeléseit.

Kisebb lakásoktól a családi házakig vállalunk kivitelezési projekteket.

Szakértő kollégáink végigkísérik a folyamatot a tervezéstől a beépítésig.

Számos hazai és külföldi márkát képviselünk.

Bemutatótermünkben láthatja és kiválaszthatja a megfelelő anyagokat.

Hogyan dolgozunk?

Első lépésként egy alapos konzultációt biztosítunk, hogy megértsük az Ön elképzeléseit, igényeit és költségkeretét, majd ezt követően terveket készítünk a rendelkezésre álló terek ismeretében, optimalizálva a funkcionalitást és a kényelmet. Ezt egy személyes prezentáció keretében mutatjuk be és ha elnyeri tetszését, akkor ezt követi a szín- és anyagválasztás valamint a bútorozás és a dekoráció, hogy az enteriőr stílusos és egyedi legyen. Célunk, hogy végigkísérjük a projekt minden lépésén, biztosítva, hogy a tervek időben és költségvetésen belül valósuljanak meg.

Szolgáltatásaink középpontjában a professzionális belsőépítészeti és lakberendezési tervezés és tanácsadás áll. Tapasztalt szakembereink segítenek abban, hogy a rendelkezésére álló térből a legtöbbet hozza ki. 

Lakásberendezés az elképzelései szerint

A lakások berendezése során kiemelt hangsúlyt helyezünk ügyfeleink igényeire. Az előkészítés része az igények gyors felmérése, alapanyagok kiválasztása és az alaprajzok, látványtervek elkészítése. A vásárlói preferenciákhoz alkalmazkodva tervező és kivitelező csapatunkkal a standard csomagoktól az egyedi elképzelések megvalósításáig állunk rendelkezésére.
 • Konyhabútor
 • Gardrób
 • Fürdőszobabútor
 • Előszoba bútor
 • Egyedi bútorok
 • Design bútorok és kiegészítők
 • Lámpák
 • Tapéták
 • Textilek

Amennyiben megoldást tudunk kínálni álmai bútorához, nézzen körbe referenciáink között is és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Csomagjaink

BASIC

Alap kollekciónkat a szárnyaikat próbáló fiatal generációnak szánjuk, akik első konyhájukat szeretnék berendezni. A konyhabútorok anyagait az Egger anyagkatalógusból válogattuk ki a mai igények figyelembevételével. Három népszerű uni színt válogattunk össze és két fa hatású dekorozott felületet. Az egyszínű felületek szupermatt, ujjlenyomatmentes bevonattal készülnek. A bútorok műszaki tartalma, a konyhatechnológiai elvárások figyelembe vétele mellett, az alapkövetelményekre épül.

Átlagos konyhaérték: bruttó 2-2,5 millió forint

Lakásberendezés az Ön igényei szerint
Minőségi konyhabútor és lakásberendezés az Aliante csapatával

POPOLARE

A GM Cucine olasz konyhabútor márka széles anyagválasztékával, nagyszerű ár/érték arányával méltán népszerű Ügyfelelink körében. A konyhabútorok front választéka az egyedi megjelenésű melamin felületektől indulva, a festett és HPL felületeken keresztül egészen a tömörfáig terjed. Anyagválasztéka egyaránt megfelel a mai trendeknek, ugyanakkor időtálló, minőségi konyhákat tervezünk belőlük. Széles munkalap választékán kívül, ajánljuk hozzá technikai kő munkalapjainkat is, melyek még magasabb minőségűvé teszik a konyhabútor összeállítást.

Átlagos induló ár: a konyha méretétől és műszaki tartalmától függően bruttó 5 millió forinttól

PREMIO

Az olasz Navacucina márka a prémium konyhabútor gyártás egyik kiemelkedő alakja. Számos különleges felülete mellett a műszaki megoldásaik is eltérnek a szokványos sztenderdektől mégis könnyen tervezhető darabok. Kínálatában széles választékban találunk melamin, HPL, fémes felülteket, de üveget és tömörfát egyaránt. Közkedvelt festett fronjai matt és fényes felülettel egyaránt kaphatóak. Azok számára ajánljuk, akik hosszútávra terveznek, szeretik a minőségi anyagokat és azok hajlandóak többet is szánni.

Átlagos induló ár: a konyha méretétől és műszaki tartalmától függően bruttó 10 millió forinttól

Prémium konyhabútorok európai beszállítóktól

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Lakberendezési tanácsadás

Szaktanácsadás

Személyes igényfelmérés

3D-s látványtervezés

Bemutatóteremi értékesítés

Kereskedelem

Lakberendezési tervezés

Szállítás

Prémium bútortervezés

Szerelés

Nemzetközi szállítmányozás

Tárolás

Személyes prezentáció

Egyedi ajánlatkészítés

Helyszíni felmérés

Miért velünk?

 • Több, mint 20 éves szakmai tapasztalat
 • Saját gyártói és kiterjedt beszállítói hálózat
 • Rendszeres részt veszünk továbbképzéseken
 • Keressük az innovatív megoldásokat
 • Szaktanácsadás

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név*
Adatvédelem*