Tervezze meg velünk Ön is egyedi konyhabútorát.

Hangulatos konyhabútor különleges elemekkel

Tervezze meg velünk Ön is hangulatos konyhabútorát.
Tervezzük meg együtt az Ön konyhabútorát is.

Projekt kezdete/Év

2021

Projekt típusa

Konyhabútor

Projekt helyszíne

Budapest

Hatalmas fa asztallap, étkezésre is használható konyhai pult és praktikusság - Ezek voltak a főbb szempontok egy prémium konyhabútor megtervezése során. A projekt során az volt a célunk, hogy mindennek meglegyen a maga helye és minden eszköz könnyedén hozzáférhető legyen. A hatalmas csodás fa asztallappal rendelkező étkezőasztal mellett, egy praktikus, étkezésre is használható konyhai pult kapott helyet. 

Hasonló konyhatervezést szeretne? Lépjen velünk kapcsolatba!

Fiatalos lendület

A konyha egyik különlegessége az egyedi lámpabúrák. Olyan világítást választottunk, amely bár teljesen eltérő a konyhabútor színétől, mégis nagyszerűen passzol a teljes kompozícióhoz, és egy kis színt, életet adnak a térnek. A fiatalos lendülete mellett exkluzív hatását is kapott az újonnan berendezett lakrész, amit főként a prémium minőségű alapanyagoknak, valamint a modern konyhai berendezéseknek köszönhet. A fehér alapszínt mélybarna prémium falappal egészítettük ki a tökéletes harmónia érdekében.

Megőrizve a konyha praktikusságát úgy alakítottuk ki a berendezést, hogy mindennek meglegyen a maga helye, és minden könnyedén használható, hozzáférhető legyen. A hatalmas, csodás fa asztallappal rendelkező étkezőasztal mellett, egy praktikus, étkezésre is használható konyhai pult kapott helyet.

Blog

Szakértő csapatunk nem csupán a tevezés és a kivitelezés terén mozog otthonosan, de szívesen megosztja a projektek során szerzett tapasztalatokat is. Olvasson bele legújabb blog cikkeinkbe és írjon nekünk, ha valamely téma részletesebben érdekli!