Mi a titok? Így állhat össze a tökéletes színpadkép

Megalkotni egy nagy presztízsű, exkluzív környezetben megrendezett üzleti fesztivál színpadképét, mindössze másfél hét alatt? Elfogadtuk a kihívást. Most eláruljuk, miben rejlett a siker titka.

Nemrég az a megtiszteltetés ért minket, hogy mi rendezhettük be a színpadot a Forbes Magyarország egyik fontos eseményén, a Forbes Flow-n. Ez az „üzleti fesztivál” arról is ismert, hogy felrúgja a klasszikus konferencia-kereteket, és egy, magához az üzleti világhoz sokkal inkább passzoló, izgalmasabb, informálisabb közeget teremt a résztvevők számára.

A helyszín viszont a klasszikus szépségű, elegáns, exkluzív budapesti Corinthia Hotel volt, amelynek pazar enteriőrjével nem versenyezni akartunk, de meg kellett felelnünk a fenséges környezetnek. Az izgalmas, nem szokványos és az elegáns, különleges ötvözésére ráadásul mindössze másfél hét állt a rendelkezésünkre, az első lépésektől az utolsó simításokig. Ez nem tette éppen játszi könnyedségűvé a munkát, de szerencsére volt néhány tényező, amelyek alapvető fontosságúnak bizonyultak a siker érdekében.

Szuper színpadkép, másfél hét alatt – ez volt a siker titka
Mindig is tudtuk, hogy fantasztikus csapatunk van, de most, amikor mindenkinek egy emberként kellett fókuszálni és nem ritkán éjt nappallá téve dolgozni a közös célért, ismét bebizonyosodott számunkra, hogy ez mennyire így van. Nálunk tényleg mindenki teszi a dolgát. Az ötleteket, gyors döntéseket a lehető leggyorsabban követték a megoldások, és látszott, hogy a közös cél hajtja előre a kollégáinkat.

Ez az egész „nagy vállalás”, a szuper színpadkép nem sikerülhetett volna, ha nem működünk csapatként, és nem hajtott volna minket előre a közös cél – már attól a pillanattól, hogy megkaptuk ezt a lehetőséget. Így viszont varázslat történt másfél hét alatt!

A másik tényező, vagyis a siker másik titka szerintünk a megfelelő termékek megtalálása és alkalmazása volt. Lakberendezőnk Milánóban talált rá a Qeeboo megosztó, meghökkentő darabjaira, amelyeket dizájnstratégiánk központi elemeivé tettünk. A színpadra választott kaktusz formájú székeket Marcantonio Malerba tervezte, ahogy a vendégeket fogadó, szájában csillárt tartó impozáns zsiráfot is – nem hétköznapi dizájnjuk pedig azonnal elnyerte a szervezők tetszését, majd a vendégek elismerését is.

Ennyi volt? Korántsem!
A Forbes Flow után adja magát a kérdés, hogy mi lesz ezekkel a bútorokkal és dekorációkkal, amelyeket nemrég vásároltunk, és a rendezvényen is felhasználtunk. Nos, ezek terveink szerint nem fognak egy raktárban porosodni, ugyanis két rendezvény között megtekinthetőek a bemutatótermünkben és ráadásul bérelhetőek lesznek – különböző eseményekre, rendezvény dekorációnak, klipforgatásra, esküvőre, színpadkép megalkotásához, de akár születésnapokra, nagyobb családi eseményekre is.

Akinek most felcsillan a szeme, mert szeretné néhány igazán különleges, az alkalomhoz illő bútorral feldobni egy közelgő rendezvényt, de még nem tudja, pontosan hogyan, annak sem kell aggódnia. Ugyanis lakberendezési tanácsadást is tudunk biztosítani, ha megkeresnek minket, hogy bárkinek, bármilyen alkalomra biztosan sikerüljön egyedit, különlegeset alkotni.