Végtelen lehetőség.

A modern otthontervezés egyik legnépszerűbb eleme a gardróbszekrény. Legyen akár külön helyiség, akár beépített megoldás, praktikussága és hasznossága vitathatatlan. Nem véletlen, hogy rengetegen álmodunk egy nyitott, tágas helyről, ahova csak besétálunk és máris minden átlátható, rendezett és praktikus. Valósítsuk meg együtt!

Kisebb lakásoktól a komplex épületekig vállalunk kivitelezési projekteket.

A teljes folyamatot lefedő szakemberhálózattal rendelkezünk.

Saját fa- és asztalosüzemünk garantálja a nagy gyártókapacitást.

Projektjeink kiterjednek a lakossági és üzleti ingatlanokra is.

Egyedi megoldások.

Tervező kollégáink segítenek megtervezni a gardrób elrendezését (egysoros, kétsoros, L vagy U alakú), méretét, funkcióit. Készítünk beépített vagy szabadon álló, tolóajtós vagy hagyományos gardróbszekrényeket, walk-in gardrób szobákat - mindent a lehetőségek és az igények függvényében. Így a megfelelően kialakított gardróbban nemcsak ruhákat, cipőket, hanem kiegészítőket, használati tárgyakat is tárolhatunk.

Szakértő kollegáink alapos igényfelmérés után segítenek eligazodni a gardróbszekrények széles kínálatban és ügyfeleink számára segítenek a legfőbb szempontok alapján megtalálni a legjobb megoldásokat, legyen ez ár-érték arány, szín, stílus vagy anyagválasztás.

Álmok sétatálvolságra.

Sokunk álmodik arról, hogy a felkelés után a ruha kiválasztását egy külön szobában, egy ún. walk-in gardróbban teheti meg. Ide csak besétálunk, körülnézünk és kiválasztjuk a napi hangulatunkhoz illő viseletet. De mit tudnak az ilyen gardróbok a sima gardróbszekrényhez képest?

  • Tágas - a külön helyiség miatt lehetőség van több tároló polcot, sínt, fiókot elhelyezni, így minden kényelmesen elfér
  • Praktikus - a ruhák könnyedén elrendezhetőek, mindennek kialakíthatunk megfelelő helyet
  • Sokszínű - mindenki megtalálja az igényének megfelelő mennyiséget a polcokból, akasztókból, kiegészítőkből
  • Kényelmes - a walk-in vagy nyitott gardróbok nagy előnye, hogy belül nem csupán tágas, de sokszor elfér bennük egy-egy asztal, fotel, puff vagy éppen komód, amire a készülődés közben leülhetünk, pakolhatunk

Amennyiben megoldást tudunk kínálni álmai bútorához, nézzen körbe referenciáink között is és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Saját gyártás

Saját asztalos üzemmel rendelkezünk, így rugalmasan tudunk reagálni megrendelőink egyedi igényeire. Magas gyártási kapacitásunk mellett egyedi és folyamatosan fejlesztés alatt álló eszközparkkal rendelkezünk, amellyel nem csak nagy volumenű gyártásra vagyunk képesek, de az egyedi igények megvalósításában is segítséget tudunk nyújtani.
Mindemellett az Olaszországból beszerzett termékeink stílusos és praktikus megoldásokat biztosítanak a leendő gardróbjának berendezéséhez, legyen szó egyedi design bútorokról, különleges kőpultokról vagy egy teljes család igényeit kiszolgáló gardróbról. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink még a bútorok megrendelése előtt egyedi látványterveinken megtekinthessék a leendő otthonukat és a felhasznált alapanyagokat. Kollégáink segítenek a minőségi konyhai és háztartási gépek beszerzésében is.

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Lakberendezési tanácsadás

Szállítás

Szaktanácsadás

Személyes igényfelmérés

3D-s látványtervezés

Bemutatóteremi értékesítés

Kereskedelem

Lakberendezési tervezés

Prémium bútortervezés

Szerelés

Nemzetközi szállítmányozás

Tárolás

Személyes prezentáció

Egyedi ajánlatkészítés

Helyszíni felmérés

Miért velünk?

  • Több, mint 20 éves szakmai tapasztalat
  • Saját gyártói és kiterjedt beszállítói hálózat
  • Rendszeres részt veszünk továbbképzéseken
  • Keressük az innovatív megoldásokat
  • Szaktanácsadás

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név*
Adatvédelem*