Az otthon lelke

Egy prémium konyhabútor számtalan előnyt kínál: tartós minőségével, kiváló alapalanyagaival, átgondolt funkcióival hosszú távon az otthon éke lehet. Tervezőink ezért a teljes konyhatervezési folyamat során ezeket az elvárásokat tartják szem előtt. Kizárólag magas minőségű, hazai és olasz elemekkel dolgozunk, figyelembe véve a legújabb trendeket, lehetőségeket. Készítünk klasszikus, modern, minimalista, boho vagy éppen kortárs elemeket - megtöltjük a kisebb és nagyobb tereket is.

Kisebb lakásoktól a komplex épületekig vállalunk kivitelezési projekteket.

A teljes folyamatot lefedő szakemberhálózattal rendelkezünk.

Saját fa- és asztalosüzemünk garantálja a nagy gyártókapacitást.

Projektjeink kiterjednek a lakossági és üzleti ingatlanokra is.

Elképzelései alapján.

Mindenkinek van elképzelése a színek, formák kapcsán - professzionális csapatunk abban segít, hogy ezen elképzelések kiforrjanak, megvalósuljanak. Velünk nem csupán különleges bútorokat nyernek megrendelőink, de olyan tereket is, amelyek igazán otthont teremtenek. Bármilyen adottságú terek esetén képesek vagyunk hatékonyan dolgozni, hiszen milliméter pontosan bemérjük és megtervezzük álmai prémium konyhabútorát.

A prémium konyhabútorok letisztultságát nem csupán a bútorlapok és design megoldások jelentik: a beépített konyhagépek igénytől függően mutatnak vagy éppen elrejtenek. Az általunk javasolt készülékek minden esetben prémium minőségűek, megbízhatóak, hosszútávon társai a konyhának.

Bemutatóterem

Bemutatótermünkben kiállított bútorokon keresztül meg tudjuk mutatni az általunk kínált minőséget és mindemellett számos anyag, és színminta áll rendelkezésünkre a megfelelő darabok kiválasztásához. Hogy milyen gyártókat és eszközöket ismerhet meg nálunk?

 • GM Cucine termékcsaládját, amely egy működő konyhán keresztül a gyakorlatban is kipróbálható az ügyfeleink számára.
 • Novacucina termékcsaládját , ahol extra ajtókialakítási, valamint olyan megoldásokat ismerhetnek meg a ügyfeleink, melyek egyedi kialakításának köszönhetően bármikor elzárhatunk a kíváncsi szemek elől.
 • Zampieri konyhabútor, amely anyaghasználatában az egyik legegyedibb látvány nyújtja az égetett tölgy és 12mm HPL munkalapjával.
 • Qeeboo termékcsalád, amely bemutatótermünk különleges látványát nyújtják és Ügyfeleink élőben is megtekinthetik az egyedi, 2,5 méteres magas zsiráf lámpánkat illetve kipróbálhatják az egyedi olasz kiegészítők formabontó megoldásait.
 • Fürdőszobabútor kínálatunk mintái.
 • Számos anyag, és színminta áll rendelkezésünkre a megfelelő darabok kiválasztásához.

Saját gyártás

Saját asztalos üzemmel rendelkezünk, így rugalmasan tudunk reagálni megrendelőink egyedi igényeire. Magas gyártási kapacitásunk mellett egyedi és folyamatosan fejlesztés alatt álló eszközparkkal rendelkezünk, amellyel nem csak nagy volumenű gyártásra vagyunk képesek, de az egyedi igények megvalósításában is segítséget tudunk nyújtani.

Mindemellett az Olaszországból beszerzett termékeink stílusos és praktikus megoldásokat biztosítanak a leendő lakásának berendezéséhez, legyen szó egyedi design bútorokról, különleges kőpultokról vagy egy teljes család igényeit kiszolgáló gardróbról. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink még a bútorok megrendelése előtt egyedi látványterveinken megtekinthessék a leendő otthonukat és a felhasznált alapanyagokat. Kollégáink segítenek a minőségi konyhai és háztartási gépek beszerzésében is.

Amennyiben megoldást tudunk kínálni álmai prémium konyhabútorához, nézzen körbe referenciáink között is és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Mit tartalmaz a szolgáltatás?

Lakberendezési tanácsadás

Szaktanácsadás

Személyes igényfelmérés

3D-s látványtervezés

Bemutatóteremi értékesítés

Kereskedelem

Lakberendezési tervezés

Szállítás

Prémium bútortervezés

Szerelés

Nemzetközi szállítmányozás

Tárolás

Személyes prezentáció

Egyedi ajánlatkészítés

Helyszíni felmérés

Miért velünk?

 • Több, mint 20 éves szakmai tapasztalat
 • Saját gyártói és kiterjedt beszállítói hálózat
 • Rendszeres részt veszünk továbbképzéseken
 • Keressük az innovatív megoldásokat
 • Szaktanácsadás

Kapcsolat

Hasonló projektben gondolkodik? Érdeklik szolgáltatásaink? Kérdése fogalmazódott meg? Beszélgessünk!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Név*
Adatvédelem*